Ta körkort för bil hos oss

Hos oss tar du körkort effektivt och prisvärt. Vår trafikskola, som är en av Sveriges största till ytan, är modern, luftig och trivsam för att du som elev ska ha en trevlig och stimulerande studiemiljö.

Våra övningsbilar är miljövänliga SEAT Ateca som är populära bland våra elever tack vare att de är lättkörda, säkra och miljövänliga.
 

Teori

Teorifrågor gör du på nätet genom "Elevcentralen". När du är redo för teoriprovet och din körnivå är tillräckligt bra bokar vi prov åt dig.

Körutbildning

Vi rekommenderar att du parallellt med teorin tar körlektioner. Teori- och körutbildning går hand i hand och ger bäst resultat. Din handledare vid privat övningskörning är välkommen att följa med i bilen under lektionerna.

Körkortstillstånd

För att kunna börja övningsköra behöver du ett körkortstillstånd. Beställ blanketterna genom Transportstyrelsen. Blanketterna består utav en hälsodeklaration och ett intyg om syntest som kan göras hos oss på trafikskolan. Blanketterna som behövs vid synundersökningen finns även hos oss.

Ansökan skickar du till Transportstyrelsen. Det tar normalt ca 1-2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd beroende på säsong. Blanketter beställer du här

Riskutbildning - halkkörningen

Vi bokar tid för halkbana när du närmar dig slutet i undervisningsplanen. Denna del av utbildningen genomförs på Stora Holm.

Utbildningspaket och priser

Vi rekommenderar att köpa något av våra utbildningspaket för bil som du hittar i vår webbutik.
OBS! Paket/körlektioner gäller i 3 månader från inköpsdatum.