Köpvillkor för Z motor & trafik AB

Följande villkor gäller för Z motor och trafik AB:s orgnr: 556909-9467 försäljning i Sverige över Internet till konsument.

BESTÄLLNING MM

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida.Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort eller swish. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med NETS. 

När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig. 

För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

PRISER 

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen.

Fraktkostnad tillkommer alltid om beställningen avser en vara. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan säskilda notiser om detta.

ÅNGERRÄTT 

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

Om ångerrätten utövas efter det att tjänsten med ditt samtycke har påbörjats har trafikskolan rätt till ersättning med en proportionell andel av det avtalade priset för den del av tjänsten som utförts.

OBS! Ej Avbeställd lektion debiteras!! Avbokning av din körlektion skall alltid ske per telefon eller på elevcentralen.se och kan göras senast 13:00 vardagen före din inbokade körlektion. 

Vid frågor eller övrig kontakt vänligen maila:

info@ztrafik.se eller ringa 031-51 50 90